Aanbevolen : Autosloop - Auto verkopen
 Auto Huren Tiel  thumbnail

Auto Huren Tiel

Published Jan 04, 23
8 min read

Goedkoop Auto Huren Spanje

Zo mag je in Thailand bij Hertz en Budget een auto huren , bij Avis en Sixt . Houd er rekening mee dat je tot 26 jaar soms een toeslag (young driver fee) moet betalen van ongeveer 100 tot 250 baht per dag (auto huren volvo). Een maximum leeftijd geldt er over het algemeen niet.

Bij veel verhuurmaatschappijen is het gratis om een extra bestuurder in het huurcontract op te nemen. Ook de extra bestuurder moet voldoen aan alle voorwaarden en dient in het bezit te zijn van een internationaal rijbewijs. Indien je als extra bestuurder niet op het huurcontract staat en een ongeluk krijgt, ben je (auto huren volvo).

De makkelijkste manier om een auto te huren, is online (auto huren volvo). Vanachter je laptop, tablet of telefoon kun je met één zoekopdracht het complete huuraanbod bekijken, de prijzen vergelijken, verzekeringen afsluiten en de voorwaarden van de verschillende verhuurders nalezen. Bovendien kun je kiezen of je de auto zelf ophaalt of deze laat bezorgen; bijvoorbeeld bij je hotel.

De populairste website voor autoverhuur is Sunny Cars. Het grote voordeel van Sunny Cars is dat je 24/7 kunt bellen naar het Nederlandstalige noodnummer, dat alle verzekeringen inclusief zijn en dat je kunt betalen met i, DEAL of Bancontact; ideaal voor als je geen creditcard hebt. Hoewel online huren handig is, kun je ook prima ter plekke een auto huren.Samen met een medewerker bepaal je het type auto, de huurperiode, de verzekeringen, het aantal bestuurders en de afleverplaats, waarna het huurcontract wordt opgesteld (campervan). Vraag na welke verzekeringen inclusief zijn (daarover later meer) en wat de regels zijn mocht je besluiten de auto langer te willen huren. Bij de een is telefoontje genoeg, bij de ander moet je in dat geval op kantoor langskomen.

Ook kan het zijn dat het type auto dat je in gedachten hebt niet aanwezig is. Ook kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen kinderstoeltjes meer beschikbaar zijn. Bovendien moet je soms lang wachten voordat alle documenten in orde zijn gemaakt. Gelukkig zijn er op de luchthaven altijd meerdere verhuurders, dus is de kans groot dat een ander wél heeft wat je zoekt.

Auto Huren Napels

Betalen is alleen mogelijk met creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Samen met een medewerker loop je een rondje om de auto en breng je eventuele schade in kaart. Het is slim om hier ook foto’s van te maken. Vervolgens kijk je samen naar de tankinhoud, het reservewiel en krijg je een korte uitleg over de auto.

Hoewel lokale Thaise verhuurders vaak goedkoper zijn, De auto’s van lokale verhuurders zijn vaak ouder en worden minder goed onderhouden, waardoor er meer kans is op gebreken. Ook is de bedrijfsvoering minder professioneel en wordt er vaak slecht Engels gesproken. In het geval van pech of een ongeluk is de kans daarom groot dat men je niet begrijpt of, erger nog, dat er telefonisch niemand te bereiken is.

Betrouwbare verhuurders zijn: Avis; Budget; Europcar; SIXT en National. Deze grote spelers zijn aanwezig op veel locaties in het land. Dat betekent dat ook sneller iemand ter plaatse is om je weer op weg te helpen, mocht je toch pech krijgen - auto huren volvo. De huurprijs hangt af van het type auto, de huurperiode en het verhuurbedrijf.

Bij het afsluiten van het huurcontract heb je de mogelijkheid om je te verzekeren tegen persoonlijke ongevallen en schade aan de auto; wat wij sterk aanbevelen. Voor een all-risk verzekering betaal je ongeveer 400 baht per dag. Bij punt 4 gaan we verder in op de verschillende verzekeringsopties. De borg voor het huren van een auto bedraagt .

Een pompbediende vraagt aan het raam wat en hoeveel je wilt tanken. Nadat de tank is volgepompt reken je contant af. Fooi geven aan de pompbediende is niet gebruikelijk. auto huren volvo. Tijdens het tanken wordt soms aangeboden om je voorruit schoon te maken. Dit is een extra service van het tankstation en kost je niets extra’s, hoewel een fooitje altijd wordt gewaardeerd! Je huurt een auto altijd met een volle tank en je moet hem ook weer vol terugbrengen.

Een huurauto in het buitenland valt in ieder geval nooit onder de dekking van je Nederlandse autoverzekering. En zelfs de beste kort- of doorlopende reisverzekering dekt niet alle schade. Je hebt dus altijd een aparte autoverzekering nodig, die je bij het verhuurbedrijf afsluit. Controleer voordat je het huurcontract tekent wat de verzekeringen van het verhuurbedrijf precies inhouden en hoe hoog het eigen risico is.

Auto Huren Ibiza Leeftijd

Er zijn veel verschillende soorten verzekeringen waar je uit kunt kiezen, de meest voorkomende zijn: WA-verzekering of wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekking vergoedt de schade die je met je auto bij een ander veroorzaakt. Is verplicht en vaak standaard inbegrepen. auto huren volvo. Personen-inzittendenverzekering die uitkeert bij ernstig letsel of overlijden. Diefstalverzekering, zorgt ervoor dat de schade door diefstal van (delen van) de auto gedekt is.

De hoogte van de dekking en het eigen risico kan sterk verschillen tussen de verhuurders. Volledig casco verzekering die ook het eigen risico dekt. Schade, pech, diefstal of een ongeluk; het kan gebeuren. Daarom is het belangrijk om te weten wat je in zo’n geval moet doen. Als automobilist moet je op alles voorbereid te zijn.

Zo kom je op de weg veel gekke dingen tegen: Tegenliggers die in een bocht inhalen. Scooters die overal tussendoor rijden. Voetgangers op de weg. Weggebruikers die zowel links als rechts inhalen (short lease). Auto’s die ineens hard remmen om een u-turn te maken. Spookrijders op de vluchtstrook. Honden die oversteken of op de weg liggen te zonnen.

Bovendien hebben vrijwel alle huurauto’s een automatische versnellingsbak. Dat is misschien even wennen, maar daardoor kun je je wel volledig concentreren op de weg. Aan de weg zal het in ieder geval niet liggen, want de Thaise wegen worden verrassend goed onderhouden. Natuurlijk kom je soms een landweg of kuil tegen, maar over het algemeen is het asfalt nieuw en is de bewegwijzering goed.

Ga daarom liever niet in het donker (na 18:00 uur) de weg op, want veel wegen zijn niet of slecht verlicht. Bovendien rijden veel weggebruikers rond zonder licht. Overal langs de weg vind je grote tankstations, vaak zelfs met meerdere restaurants, een koffiezaak en een 7-Eleven. Ook heeft ieder tankstation gratis toiletten, die, eerlijk waar, altijd brandschoon zijn.

Daarom kun je ’s avonds en bij hevige regenval beter niet de weg op gaan. Als er geen carferry gaat naar het eiland waar jij naartoe wilt, dan kun je de huurauto op het parkeerterrein neerzetten voor 50 tot 200 baht per dag. Thaise verkeersregels zijn er wel, maar worden niet stikt nageleefd.

Auto Huren Athene Airport

Scooterbestuurders bepalen hun eigen regels en rijden kriskras door het verkeer. Voor zebrapaden wordt niet gestopt. Ook zijn er veel ongeschreven regels op de weg. Zo heeft de grootste auto voorrang, is de linkerbaan voor scooters en langzame voertuigen en is het heel normaal om de vluchtstrook als parkeerplek of extra weghelft te gebruiken.Algemene Thaise verkeersregels zijn: Verkeersdeelnemers rijden links en halen rechts in. Op wegen met twee of meer rijstroken per rijrichting, is links inhalen toegestaan. auto huren volvo. Links afslaan bij een rood stoplicht is toegestaan, mits dit veilig kan. Bij het inhalen is het geven van geluidssignalen toegestaan. Op bergwegen is het verplicht om een geluidssignaal af te geven voor het ingaan van een onoverzichtelijke bocht.

Bestuurders op de hoofdweg hebben voorrang. Je hebt voorrang op een rotonde. Als iemand je wilt inhalen, moet je, als dit veilig kan, een signaal geven met de linkerrichtingaanwijzer. Als dit niet veilig kan, geef je dat aan met de rechterrichtingaanwijzer. Als je rustig rijdt en je, waar mogelijk, aan de regels houdt, zul je eigenlijk niet in contact komen met de ’traffic police’.

Laat in dit geval je internationale rijbewijs zien (een ander document is niet nodig). auto huren volvo. De politie beoordeelt kort het document, waarna je door mag rijden. We hebben de afgelopen reis drie verschillende auto’s gehuurd, en . Zo makkelijk gaat dat dus. Je kunt met kleine schade, zoals krassen of deuken, gewoon doorrijden zonder het vooraf te melden.

Vervolgens ga je samen terug naar het kantoor waar je het schadeformulier ondertekent. Ben je goed verzekerd, dan ben je klaar. Ben je niet goed verzekerd, dan moet je voor de schade betalen – wat flink kan oplopen. Wij waren telkens goed verzekerd waardoor we niets extra’s hoefden te betalen voor de schade.

Zeker niet in het buitenland. Toch kan het gebeuren, zo ook bij ons: Koh Lanta was in zicht; bijna hadden we de overkant bereikt. Op de carferry begonnen de auto’s voor ons al te rijden, dus startten we de motor (auto huren volvo). Maar toen… gebeurde er niks. Met behulp van een groepje vriendelijke, Thaise mannen duwden we de auto de kade op, waar toevallig een piepkleine garage was.

Auto Huren In Mallorca

Maar helaas, wéér bleef het angstvallig stil toen we de motor wilden startten. Er volgde een goed uur aan de telefoon, in het Engels, terwijl diegene aan de andere kant van de lijn duidelijk geen Engels sprak - auto huren volvo. Onbegrijpelijk voor een internationale verhuurder (Avis). Gelukkig kwamen we een lieve, Thaise dame tegen die voor ons wilde vertalen.

Een dag later werd een nieuwe auto afgeleverd op het eiland en konden we weer op pad. De meeste internationale verhuurbedrijven bieden gratis pechservice met een speciaal telefoonnummer waar je 24/7 naar kunt bellen. Informeer bij het afsluiten van het huurcontract of dit inclusief is en wat het pechnummer is – en zet het direct in je telefoon - auto huren volvo.Bel daarna naar het opgegeven telefoonnummer en wacht totdat de pechhulpmedewerker er is. Krijg je niemand aan de lijn? Of begrijpt diegene je niet? Zoek op Google dan naar het meest dichtstbijzijnde kantoor van je verhuurder en bel naar dat nummer. Of vraag aan een Thaise omstander of hij/zij voor je wilt vertalen.

Latest Posts

Garantieverzekering Autohandelaar

Published Feb 25, 24
7 min read

Autohandelaar Sliedrecht

Published Feb 24, 24
5 min read

Auto Huren Lanzarote

Published Feb 17, 24
5 min read